top of page

Entrevista
Ins Montserrat Roig 

Entrevista
IE Antaviana

espai migdia MIGDIA- projecte ràdio.

La ràdio, una proposta per anar més enllà, a l'Espai Migdia.
 

A l'inici de curs, ho teníem clar: des d'Àbac, volíem fer arribar el món de la comunicació ràdiofonica als Espais Migdia i promoure, així, un projecte multidisciplinari, on l'alumnat jove pogués gaudir d'una proposta autogestionada i donar espai i so a la seva veu.


Vam topar amb COMSOC - Comunicació Social , una cooperativa d'edu-comunicadors que ens ha acompanyat, guiat i mostrat aquest viatge radiofònic. Gràcies a la seva proposta educativa "Fem ràdio, fem comunitat" hem gaudit del projecte a dos Espais Migdia amb els i les joves participants, de l'Institut Escola Antaviana i l'Institut Montserrat Roig.

COMSOC ens va iniciar en les dinàmiques radiofòniques de l'entrevista i amb dos grups de joves van triar el seu protagonista principal, algun membre de la seva comunitat que els encuriosís i el volguessin conèixer des d'una nova perspectiva.
Els i les participants IE Antaviana van triar a en Borja Lozano, tècnic de comunicació de l'Ateneu Popular de Nou Barris, i els joves de l'Ins Montserrat Roig, a en Josep Lluís Negreira, el seu professor d'història, més conegut com a Txeluí.

Uns mesos més tard (després de 6 sessions de projecte), ens complau poder presentar, dos programes radiofònics dissenyats, creats i desenvolupats per l'alumnat de 2n i 3r d'ESO d'aquests Espais Migdia i us convidem a gaudir-los. 


Temàtiques d'actualitat, reflexions personals, humor i vincle comunitari es perceben en aquestes propostes radiofòniques però, per què no doneu espai i so a la seva veu i ho descobriu de primera mà?

bottom of page