DIRECCIÓ

Carrer Consell de Cent 295 1r 2ª

08007, Barcelona. 


 

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

 

L’objectiu de les nostres activitats extraescolars és donar resposta als diferents interessos que puguin sorgir tant dels alumnes com dels centres educatius. Tenim un ampli ventall d’activitats dissenyades i programades pels mateixos especialistes que les imparteixen. A través d’experiències divertides, creatives i motivadores es pretén transmetre una actitud de cooperació, participació i respecte als companys i monitors, tot fomentant la capacitat organitzativa, l’acceptació d’un mateix, el respecte a l’entorn i els hàbits d’ordre i cura del material de l’escola. Les activitats que realitzem estan classificades en quatre àmbits, tot i que sempre estem oberts a incloure noves activitats al nostre programa.

 

 

ACTIVITATS ESPORTIVES

Aquestes activitats pretenen fer de l’esport un espai educatiu on fomentar la perseverança, la competitivitat sana, el bon comportament en el joc i el treball en equip.

 

Futbol / Bàsquet / Voleibol / Hoquei / Handbol / Multiesports

Iniciació esportiva / Gimnàstica rítmica / Patinatge / Judo

Taekwondo / Psicomotricitat / Escacs / Zumba / Ioga / Pilates

 

Des de fa molts anys, Àbac ofereix als nostres clients diversos serveis relacionats amb activitats esportives, però és a partir del 2016 que l'equip tècnic decideix professionalitzar el seu servei, creant una nova empresa que pretén informar i dotar d'activitats molt més tècniques en temes esportius.

 

                                                    - UNIT serveis educatius i esportius - 

 

UNIT ofereix així un servei molt més rigorós amb una ampliació de l'equip humà, especialitzat en la realització d'activitats esportives i al que se li ofereix una formació concreta en aquest àmbit. Amb la creació de la nova empresa UNIT, Àbac pretén dotar de major qualitat pedagògica i metodològica a totes les activitats, donar a conèixer i ampliar la gran varietat de serveis dels quals disposa en l'àmbit esportiu.

 

 

 

ACTIVITATS CREATIVES

Aquestes activitats estan preparades amb l’objectiu de desenvolupar la imaginació i la creativitat dels infants i joves tot potenciant la confiança en si mateixos i desenvolupant al màxim les habilitats de cada infant.

Manualitats / Cuina freda / Robòtica / Iniciació al vídeo

Dibuix / Còmic / Creació d’aplicacions

 

 

ACTIVITATS CULTURALS

Amb aquestes activitats volem que els infants i joves gaudeixin de la cultura en un espai on puguin desenvolupar un bon creixement personal a través de l’autoconeixement, tant emocional com del propi cos, ajudant-los a construir la seva pròpia identitat.

Dansa clàssica / Ball modern / Hip-hop / Instruments

Teatre / Circ / Jocs Tradicionals / Contacontes

 

 

ACTIVITATS D’APRENENTATGE

Amb aquestes activitats pretenem mostrar als infants que l’aprenentatge de nous coneixements també es pot dur a terme a través d’activitats lúdiques i motivadores, on els jocs són la clau per un aprenentatge col·lectiu i cooperatiu i on el foment de la iniciativa i la responsabilitat esdevenen un eix fonamental.

Jocs matemàtics / Anglès creatiu / Informàtica / Aula d’estudi

 

 

SERVEI D’ACOLLIDA

Per tal de facilitar la conciliació de la vida laboral i personal amb els horaris escolars, a Àbac oferim serveis d’acollida matinals i de tarda, on també ens ocupem que els infants esmorzin i berenin. Aquests dos espais els dediquem fonamentalment al lleure tant amb activitats dinamitzades com no dirigides, amb l’objectiu que els infants es diverteixin, juguin i desenvolupin la seva creativitat en un ambient distès que afavoreixi la convivència i el respecte mutu abans i després de la jornada escolar. A Àbac creiem que el coneixement de diverses formes d’entreteniment influeix positivament en el temps d’oci personal de cada infant.

 

 

 

PROJECTE EXTRAESCOLARS