top of page
DSC_0130.jpg
cercles-23.png

subvenció activitats extraescolars

ajuntament.png

SUBVENCIÓ PER L'ESPORT ESCOLAR 

Les famílies poden sol·licitar subvenció per la pràctica esportiva en edat escolar. (6 a 17 anys). 

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

 

El fet de jugar, experimentar i compartir també és educació i per això apostem per unes activitats extraescolars lúdico-educatives i esportives de qualitat que a l'hora ajudin a les famílies a la conciliació de l'horari laboral amb l'escolar. 

 

La proposta de programació i organització de les activitats es fa conjuntament amb l'AMPA/AFA o l'entitat interessada, amb l'objectiu d'oferir sempre activitats personalitzades sense deixar de banda el nostre ideari i el de l'escola en qüestió.

 

Realitzem una anàlisi de les necessitats de les famílies i les demandes del Centre i de l'AMPA/AFA  i amb els resultats obtinguts planifiquem i programem les diferents propostes d'activitats. 

 

 inscripcions curs 2024/2025

SUBVENCIÓ PER TARDES EDUCATIVES 

Les famílies poden sol·licitar subvencions per la pràctica d'activitats culturals en edat escolar. (6 a 17 anys). 

COM SOL·LICITAR SUBVENCIÓ I CODIS DE LES ACTIVITATS: 

Document resum per facilitar la sol·licitud de subvenció i els codis de totes les activitats. (Heu de seleccionar la vostra escola). 

13458596_1140651762660442_53310086515230

ACTIVITATS ESPORTIVES

La finalitat de les activitats esportives és crear un complement formatiu mitjançant l'esport, desenvolupant habilitats basades en els aprenentatges tècnics especifics, la pràctica esportiva saludable i els valors associats a l'esport. 

Som entitat homologada per l'Ajuntament de Barcelona i gestionem els tràmits per adherir-nos a les subvencions per a la pràctica esportiva extraescolar.

Futbol-Bàsquet-Voleibol-Hoquei-Handbol-Multiesports-Iniciació esportiva-Gimnàstica rítmica-Patinatge-Judo-Taekwondo-Psicomotricitat-Escacs-Zumba-Ioga-Pilates

988.jpg

ACTIVITATS d'aprenentatge

Amb aquestes activitats pretenem mostrar als infants que l’aprenentatge de nous coneixements també es pot dur a terme a través d’activitats lúdiques i motivadores, on els jocs són la clau per un aprenentatge col·lectiu i cooperatiu i on el foment de la iniciativa i la responsabilitat esdevenen un eix fonamental.

Jocs matemàtics-Anglès creatiu-Informàtica-Aula d’estudi

47377660_2153029434755998_41641726526399

ACTIVITATS CREATIVES

Aquestes activitats estan preparades amb l’objectiu de desenvolupar la imaginació i la creativitat dels infants i joves tot potenciant la confiança en si mateixos i desenvolupant al màxim les habilitats de cada infant.

 

Manualitats-Cuina freda-Robòtica-Iniciació al vídeo-Dibuix-Còmic-Creació d’aplicacions

DSC_0484.jpg

servei d'acollida

Els nens i nenes passen una estona entretinguda i divertida abans i després d'escola. L’objectiu d’aquest espai no és organitzar activitats, sinó oferir un entorn adequat per què el nen/a pugui gaudir, i començar el dia tranquil·lament, posant al seu abast jocs, lectures i propostes de joscs i espais. 

L'horari s'adapata a les necessitats de cada escola. 

DSC_0282.jpg

ACTIVITATS Culturals

Amb aquestes activitats volem que els infants i joves gaudeixin de la cultura en un espai on puguin desenvolupar un bon creixement personal a través de l’autoconeixement, tant emocional com del propi cos, ajudant-los a construir la seva pròpia identitat.

 

Dansa clàssica-Ball modern-Hip-hop-Instruments-Teatre-Circ-Jocs Tradicionals -Contacontes

cercles-23.png
cercles-23.png
cercles-23.png
cercles-23.png
cercles-23.png
ajuntament.png
cercles-23.png

Amb les activitats extraescolars pretenem anar més enllà d’oferir un servei d’activitats, per això hem estat pioners en vincular les activitats a entitats del teixit municipal/ciutat/barri. Així, fer una activitat extraescolar és una oportunitat per generar identificació entre l’infant i la família amb el seu entorn. 

Actualment tenim convenis amb 7 entitats. 

extraescolars amb mirada 360º

iconas_frases_web-06.png

Les extraescolars són un espai educatiu més d'aprenentatge i socialització.

bottom of page