cercles-23.png

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

 

El fet de jugar, experimentar i compartir també és educació i per això apostem per unes activitats extraescolars lúdico-educatives i esportives de qualitat que a l'hora ajudin a les famílies a la conciliació de l'horari laboral amb l'escolar. 

 

La proposta de programació i organització de les activitats es fa conjuntament amb l'AMPA/AFA o l'entitat interessada, amb l'objectiu d'oferir sempre activitats personalitzades sense deixar de banda el nostre ideari i el de l'escola en qüestió.

 

Realitzem una anàlisi de les necessitats de les famílies i les demandes del Centre i de l'AMPA/AFA  i amb els resultats obtinguts planifiquem i programem les diferents propostes d'activitats. 

 

ACTIVITATS ESPORTIVES

La finalitat de les activitats esportives és crear un complement formatiu mitjançant l'esport, desenvolupant habilitats basades en els aprenentatges tècnics especifics, la pràctica esportiva saludable i els valors associats a l'esport. 

Som entitat homologada per l'Ajuntament de Barcelona i gestionem els tràmits per adherir-nos a les subvencions per a la pràctica esportiva extraescolar.

Futbol-Bàsquet-Voleibol-Hoquei-Handbol-Multiesports-Iniciació esportiva-Gimnàstica rítmica-Patinatge-Judo-Taekwondo-Psicomotricitat-Escacs-Zumba-Ioga-Pilates

ACTIVITATS d'aprenentatge

Amb aquestes activitats pretenem mostrar als infants que l’aprenentatge de nous coneixements també es pot dur a terme a través d’activitats lúdiques i motivadores, on els jocs són la clau per un aprenentatge col·lectiu i cooperatiu i on el foment de la iniciativa i la responsabilitat esdevenen un eix fonamental.

Jocs matemàtics-Anglès creatiu-Informàtica-Aula d’estudi

ACTIVITATS CREATIVES

Aquestes activitats estan preparades amb l’objectiu de desenvolupar la imaginació i la creativitat dels infants i joves tot potenciant la confiança en si mateixos i desenvolupant al màxim les habilitats de cada infant.

 

Manualitats-Cuina freda-Robòtica-Iniciació al vídeo-Dibuix-Còmic-Creació d’aplicacions

servei d'acollida

Els nens i nenes passen una estona entretinguda i divertida abans i després d'escola. L’objectiu d’aquest espai no és organitzar activitats, sinó oferir un entorn adequat per què el nen/a pugui gaudir, i començar el dia tranquil·lament, posant al seu abast jocs, lectures i propostes de joscs i espais. 

L'horari s'adapata a les necessitats de cada escola. 

ACTIVITATS Culturals

Amb aquestes activitats volem que els infants i joves gaudeixin de la cultura en un espai on puguin desenvolupar un bon creixement personal a través de l’autoconeixement, tant emocional com del propi cos, ajudant-los a construir la seva pròpia identitat.

 

Dansa clàssica-Ball modern-Hip-hop-Instruments-Teatre-Circ-Jocs Tradicionals -Contacontes

cercles-23.png
cercles-23.png
cercles-23.png
cercles-23.png

Les extraescolars són un espai educatiu més d'aprenentatge i socialització.

iconas_frases_web-06.png

Amb les activitats extraescolars pretenem anar més enllà d’oferir un servei d’activitats, per això hem estat pioners en vincular les activitats a entitats del teixit municipal/ciutat/barri. Així, fer una activitat extraescolar és una oportunitat per generar identificació entre l’infant i la família amb el seu entorn. 

Actualment tenim convenis amb 7 entitats. 

extraescolars amb mirada 360º