ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

 

L’objectiu de les nostres activitats extraescolars és donar resposta als diferents interessos que puguin sorgir tant dels alumnes com dels centres educatius. Tenim un ampli ventall d’activitats dissenyades i programades pels mateixos especialistes que les imparteixen. A través d’experiències divertides, creatives i motivadores es pretén transmetre una actitud de cooperació, participació i respecte, tot fomentant la capacitat organitzativa, l’acceptació d’un mateix, el respecte a l’entorn i els hàbits de cura del material de l’escola. Les activitats que realitzem estan classificades en quatre àmbits, tot i que sempre estem oberts a incloure noves activitats al nostre programa.

 

ACTIVITATS ESPORTIVES

Aquestes activitats pretenen fer de l’esport un espai educatiu on fomentar la perseverança, la competitivitat sana, el bon comportament en el joc i el treball en equip.

Som entitat homologada per l'Ajuntament de Barcelona i gestionem els tràmits per adherir-nos a les subvencions per a la pràctica esportiva extraescolar.

Futbol-Bàsquet-Voleibol-Hoquei-Handbol-Multiesports-Iniciació esportiva-Gimnàstica rítmica-Patinatge-Judo-Taekwondo-Psicomotricitat-Escacs-Zumba-Ioga-Pilates

ACTIVITATS d'aprenentatge

Amb aquestes activitats pretenem mostrar als infants que l’aprenentatge de nous coneixements també es pot dur a terme a través d’activitats lúdiques i motivadores, on els jocs són la clau per un aprenentatge col·lectiu i cooperatiu i on el foment de la iniciativa i la responsabilitat esdevenen un eix fonamental.

Jocs matemàtics-Anglès creatiu-Informàtica-Aula d’estudi

ACTIVITATS CREATIVES

Aquestes activitats estan preparades amb l’objectiu de desenvolupar la imaginació i la creativitat dels infants i joves tot potenciant la confiança en si mateixos i desenvolupant al màxim les habilitats de cada infant.

 

Manualitats-Cuina freda-Robòtica-Iniciació al vídeo-Dibuix-Còmic-Creació d’aplicacions

servei d'acollida

Per tal de facilitar la conciliació de la vida laboral i personal amb els horaris escolars, a Àbac oferim serveis d’acollida matinals i de tarda, on també ens ocupem que els infants esmorzin i berenin. Aquests dos espais els dediquem fonamentalment al lleure tant amb activitats dinamitzades com no dirigides.

ACTIVITATS Culturals

Amb aquestes activitats volem que els infants i joves gaudeixin de la cultura en un espai on puguin desenvolupar un bon creixement personal a través de l’autoconeixement, tant emocional com del propi cos, ajudant-los a construir la seva pròpia identitat.

 

Dansa clàssica-Ball modern-Hip-hop-Instruments-Teatre-Circ-Jocs Tradicionals -Contacontes

adreça

C/Concell de Cent, 295 1er 2a

08007 Barcelona

  • Facebook - círculo blanco
  • Instagram - Círculo Blanco

JA ENS SEGUEIXES LA PISTA?

Col·laborem amb:

Formem part de: