top of page

CÀPSULES FORMATIVES

 

 

CRÈDITS DE SÍNTESI

Des d’Àbac entenem el crèdit de síntesi com una experiència global que ens permet oferir oportunitats educatives diferents i complementàries al currículum escolar. Alhora, es treballen aspectes de desenvolupament social, convivència i diversió en un context diferent de l’habitual, que permeten enriquir les relacions establertes del grup.

 

El crèdit de síntesi que plantegem consta de tres dies en una casa de colònies i es basa en un eix temàtic que ens marca el contingut de les activitats i ens permet estimular la motivació dels joves per l’adquisició de nous aprenentatges a través de dinàmiques de grup, ponències i debats, tot aprofitant els recursos de l’entorn. Un equip de monitors i experts en la matèria de l’eix s’encarrega de programar, dinamitzar i desenvolupar les activitats adaptant-les a la realitat de cada grup i centre educatiu. Les nostres línies d’actuació són la robòtica, la història, l’art, el medi ambient, els esports, l’educació emocional, els trastorns alimentaris, les drogues i la sexualitat.

 

 

MONOGRÀFICS

Els monogràfics són formacions específiques destinades als centres educatius on, a través de dinàmiques, ponències, activitats i reflexions, aprofundim en el coneixement de temes concrets com el medi ambient, l’educació emocional, els trastorns alimentaris, les drogues, la sexualitat… Els monogràfics tenen com a objectius saber aplicar les tècniques que s’han treballat i saber adaptar i crear noves variants d’allò après.

 

Des d’Àbac posem a disposició de les escoles la creació, planificació, desenvolupament i dinamització dels monogràfics, amb un personal qualificat i professional, oferint així la coordinació del servei sense generar treball extraordinari per al professorat.

 

 

crèdit de síntesi - robòtica.jpg
crèdit_de_sintesi_-_medi_ambient.jpg
monogràfics.jpg
cercles-23.png
cercles-23.png
cercles-23.png
bottom of page