• Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle

DIRECCIÓ

Carrer Consell de Cent 295 1r 2ª

08007, Barcelona. 


 

PROJECTE EDUCATIU

 

El nostre projecte té com a finalitat treballar l’educació integral de l’infant. Entenem l’educació com un procés imprescindible per al desenvolupament de les persones i és per això que tenim com a objectiu principal crear i gestionar serveis de lleure on es fomenti el treball en valors i l’atenció a la diversitat, tot desenvolupant la imaginació, la creativitat i la socialització.

 

Des d’Àbac generem activitats que proporcionin eines als grups i les persones per ser crítiques, cooperatives, participatives, sensibles, constants i autònomes, ja que entenem el lleure com a forma lúdica però sobretot com a espai d’educació, formació i creixement personal, d’aprenentatge per entendre i gestionar les pròpies emocions.

 

Eduquem en valors mitjançant la convivència amb el col·lectiu, fet que permet desenvolupar el compromís, la solidaritat, l’esforç i la generositat. Per tant, potenciem aspectes individuals com el treball de l'empatia, l’assertivitat i la confiança en un mateix, i aspectes grupals com la convivència, la cohesió i el sentiment de pertinença.