top of page
web-WIX-05.png
web-WIX-06.png
web-WIX-04.png

EQUIP

Som les persones que en formem part les que, amb la nostra implicació i il·lusió pel món de l’educació i la infància, fem possible, dia a dia, dur a terme la tasca i els objectius de l’entitat. Des d’Àbac, la gran quantitat de professionals està dividida principalment en tres equips.

MONITORS/ES - El nostre gran pilar 

El nostre equip de monitoratge és un dels eixos fonamentals de la tasca educativa. Són persones amb experiència i formació especialitzada en el món educatiu. L'equip de monitors i monitores són els encarregats d'implementar la mirada pedagògica d'Àbac a cada projecte destinat a infants i joves.  

COORDINADORS/ES - Treballem de la mà amb l'escola

A les escoles disposem d'una figura de coordinació que organitza l’equip de monitors i monitores. Supervisa els serveis, garantint així, coherència educativa i bona pràctica. A més a més, és l’encarregada de gestionar les relacions amb la direcció de l’escola, l'equip docent,  l’AFA i Àbac, aconseguint així un bon funcionament dels serveis.

EQUIP TÈCNIC - Ens renovem i ens reinventem 

El dia a dia d’Àbac és possible gràcies al seu equip de professionals tècnics, que consta d’un director comercial, un director de finances, una gerent, una coordinadora de serveis, una coordinadora pedagògica, una responsable de recursos humans, una responsable de màrqueting i un responsable administratiu.

ENTRE TOTS I TOTES HO FEM POSSIBLE! 

bottom of page