• Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle

DIRECCIÓ

Carrer Consell de Cent 295 1r 2ª

08007, Barcelona. 


 

CÀPSULES FORMATIVES

 

 

CRÈDITS DE SÍNTESI

Des d’Àbac entenem el crèdit de síntesi com una experiència global que ens permet oferir oportunitats educatives diferents i complementàries al currículum escolar. Alhora, es treballen aspectes de desenvolupament social, convivència i diversió en un context diferent de l’habitual, que permeten enriquir les relacions establertes del grup.

 

El crèdit de síntesi que plantegem consta de tres dies en una casa de colònies i es basa en un eix temàtic que ens marca el contingut de les activitats i ens permet estimular la motivació dels joves per l’adquisició de nous aprenentatges a través de dinàmiques de grup, ponències i debats, tot aprofitant els recursos de l’entorn. Un equip de monitors i experts en la matèria de l’eix s’encarrega de programar, dinamitzar i desenvolupar les activitats adaptant-les a la realitat de cada grup i centre educatiu. Les nostres línies d’actuació són la robòtica, la història, l’art, el medi ambient, els esports, l’educació emocional, els trastorns alimentaris, les drogues i la sexualitat.

 

 

MONOGRÀFICS

Els monogràfics són formacions específiques destinades als centres educatius on, a través de dinàmiques, ponències, activitats i reflexions, aprofundim en el coneixement de temes concrets com el medi ambient, l’educació emocional, els trastorns alimentaris, les drogues, la sexualitat… Els monogràfics tenen com a objectius saber aplicar les tècniques que s’han treballat i saber adaptar i crear noves variants d’allò après.

 

Des d’Àbac posem a disposició de les escoles la creació, planificació, desenvolupament i dinamització dels monogràfics, amb un personal qualificat i professional, oferint així la coordinació del servei sense generar treball extraordinari per al professorat.