DIRECCIÓ

Carrer Consell de Cent 295 1r 2ª

08007, Barcelona. 


 

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle

QUÈ OFERIM

 

A Àbac oferim projectes a mida per donar serveis a les necessitats de cada centre educatiu i grup d’infants o joves. Tota la tasca pedagògica és planificada, programada i avaluada periòdicament per tal de millorar-la i adequar-la, avaluant així el grau de satisfacció i donant una resposta immediata i adequada a qualsevol incidència que pugui sorgir en el dia a dia.

 

Elaborem un projecte pedagògic de temps de migdia específic per a cada menjador escolar i un pla de treball personalitzat que lliurem a la coordinadora de cada centre, establint així un control sobre la tasca i les necessitats dels diferents serveis i donant suport als equips de monitors. Els coordinadors pedagògics fan d'enllaç entre el centre educatiu i/o AMPA i la direcció de l’empresa i es responsabilitzen de garantir el bon funcionament de la nostra acció educativa als diversos centres.

 

Actualment, a Àbac desenvolupem projectes a 17 centres educatius diferents, distribuïts arreu del territori. Ens trobem en diverses poblacions i barris de la capital.

 

                    -  Barcelona                    - Sants / Montjuïc                - Les Corts 

                                                             - Eixample                             - Gràcia 

                                                             - Ciutat Vella                         - Sant Martí

                                                             - Sant Andreu                       - Nou Barris

 

                    - Sant Quirze del Vallès

 

                    - Pallejà